FELHÍVÁS „AJÁNLÓ ÍV” LEADÁSÁRA!

2016 december 06.

Vízgazdálkodási és Vízépítési szakcsoport tagjai részére.
A VMMK Vízgazdálkodási és Vízépítési szakcsoport tisztségviselőinek mandátuma 2016. december hónapban lejár. A Vízgazdálkodási és Vízépítési Szakcsoport alapszabálya szerint a mandátum lejárta előtt taggyűlés keretében kell az új tisztségviselőket megválasztani.

A Jelölő Bizottság feladata az összegyűjtött AJÁNLÓ ÍV-ek alapján a taggyűlésnek az ajánlást megtenni, ezért kérünk benneteket, hogy a mellékletben megküldött AJÁNLÓ ÍV -en szereplő tisztségekre az általatok javasolt jelölteket megnevezni szíveskedjetek.

A szakcsoport választó és választható tagjait a https://www.mmk.hu/kereses/tagok?iranyito_szam=&tagozat=36&submit=Keres%C3%A9s&szakterulet_22=&szakterulet=&kamarai_statusz=&fmvmue=&kamarai_tag=1&szakmaiCim=&szakterulet_2=&megye=18&darab=78&kamarai_szam=&tanusitvany=&kamarai_szam2=&nev=&szakterulet2=&telepules=&szakterulet3=0&oldal=8&elem=50  honlapon, vagy az irodában a nyitvatartási időben

A kitöltött AJÁNLÓ ÍV -et, levélben, faxon, e-mailben, vagy személyesen juttassátok el az irodába, vagy a jelölő bizottság tagjainak, 2016. december 12-ig.

Az ajánlásra feladót nem kell feltüntetni.

A jelenleg regnáló vezetőség:

Elnök (1): Szemes Tamás,

Vezetőségi tagok (2): Kovács István, Kapolcsi Imre

Minősítő bizottsági tagok (5): Lakosi Ilona, Markó Tamás, Gáspár Ferenc,Benczik Zoltán,

Werderits János

 

Aktív közreműködésüket köszönjük.

Kérdés esetén telefonon, vagy személyesen állunk rendelkezésetekre.

 

Üdvözlettel:

Németh József, Kövér Miklós, Gáspár Ferenc, jelölőbizottsági tagok