Gyártás Konferencia Gépipari Tudományos Egyesület és az Eötvös Loránd Tudományegyetem közös szervezésében Szombathelyen

2022 szeptember 30.

2022. november 30 – december 01-én, 25. alkalommal kerül megrendezésre a Gyártás (Manufacturing) konferencia. A rendezvényt a Gépipari Tudományos Egyesület és az Eötvös Loránd Tudományegyetem közös szervezésében Szombathelyen rendezzük meg.

A nemzetközi konferencián hazánkból, valamint Közép-Európa országaiból várjuk a legújabb kutatási eredményeiket bemutatni kívánó oktatókat, kutatókat, PhD hallgatókat, ipari szakembereket. Az előadások magyarul és angolul is elhangozhatnak.

A konferencia lehetőséget kíván biztosítani a hazai kis- és középvállalkozások, multinacionális cégek számára kiállítói stand létrehozására, ipari bemutató tartására is, így a hazai és környékbeli országokból érkező szakemberek közvetlenül ismerhetik meg az adott vállalkozás tevékenységét, termékeit, szolgáltatásait.

A konferencia tematikája lefedi a termékelőállítás teljes életciklusával kapcsolatos tervezési és gyártástervezési, az anyagtechnológiai és energetikai, a logisztikai és termelésmenedzsment, valamint az ipar 4.0 és digitális gyártástudományi területek, valamint az alkalmazott informatika kérdésköreit is.

https://events.gteportal.eu/manufacturing-2022/

A rendezvényre szeretettel várjuk a Kamara tagjait is.

Kellemes napot, köszönettel,

 

Dr. Jánosi Endre

   Egyetemi docens

 ELTE-SEK Informatika Kar, Savaria Műszaki Intézet

 9700 Szombathely, Károlyi Gáspár tér 4.

 Tel.: +36-94-504-430

 E-mail: