Kommunikációs képzés humorral, hasznos információkkal

2022 május 03.

Ingyenes kommunikációs képzést szervezett tagjainak április utolsó szerdáján a Vas Megyei Mérnöki Kamara. A szakmai délután célja az volt, hogy az érdeklődők naprakész tudást szerezzenek a közösségi média aktuális irányadásairól, tájékozódjanak a legújabb kommunikációs trendekről, szokásokról.

A résztvevők kezdésként Horváth Teodóra, az Ergo Marketingügynökség kreatív ügyvezetője jóvoltából hallhattak előadást a színpszichológiáról az értékesítésben, a magánéletben, megismerkedhettek a logó, a szlogen, az arculati csomag kommunikációs erejével, a hatékony weboldalfejlesztés lépéseivel, a testbeszéd üzeneteivel az üzleti életben, megtudhatták, hogy a vállalkozó marketing eszköztára és az egyes eszközök között milyen összefüggések léteznek, illetve pszichológiai szempontok szerint miként lehet eredményesen egy online oldalt értékesíteni.

Perlaki Nóra televíziós és rádiós szerkesztő-műsorvezető, a Nóri kérdez! YouTube-csatorna társalapítója, a vasi mérnökbálok többszörös háziasszonya a kreatív kommunikációról beszélt, játékokkal oldotta a hangulatot, tette humorossá, kötetlenné a szakmai délutánt.

Zárásként zoom-on jelentkezett be Bécsből Pöőr-Tóth Krisztina social media koordinátor és stratéga, az Ausländerin-magyar NŐK Ausztriában, illetve a Lean in Femspace Facebook-oldalak alapítója. Ő elsősorban a közösségi média felületekről, az üzletfejlesztési és marketingkommunikációs lehetőségekről, a Facebookról és az Instagramról szerzett többéves tapasztalatairól számolt be, adta át tudását.

Az interaktív workshop során a csoport tagjai kifejtették véleményüket a médiából folyamatosan zúduló, sokszor hamis, hiteltelen hírek sokaságáról, összességében a mai, magyar médiatevékenységről, sztorizgattak a telefonos ügyfélszolgálatok munkatársainak kommunikációjáról, de szóba került a kamaszok világa, a Z generáció is, akik már beleszülettek az online világba.

 

Kapcsolódó galéria

kommunikációs képzés
kommunikációs képzés
kommunikációs képzés
kommunikációs képzés
kommunikációs képzés