E-KÖZMŰ WORKSHOP - GYŐR

2017 november 16.

2017. július 1-jével elindult a megújult Egységes Elektronikus Közműnyilvántartási Rendszer (továbbiakban: e-közmű). A rendszer fejlesztője és üzemeltetője a Lechner Tudásközpont. Szervezetünk célja, hogy az indulást követő időszak tapasztalatait összegyűjtse.

Feladataink közé tartozik a szükséges jogszabály-módosítási javaslatok megfogalmazása is.

Ezek érdekében a Magyar Mérnöki Kamarával közösen 2017. november 29-én workshopot szervezünk Győrben. Az eseményen az átfogó előadás és rendszerbemutató alatt általános kérdések tehetők fel írásban, amelyekre a délutáni szekcióban a Lechner Tudásközpont előadói válaszolnak, továbbá a szünetekben és a délutáni szekció alatt lehetőség nyílik konkrét ügyek kapcsán személyesen kérdezni a Lechner Tudásközpont helpdesk munkatársaitól egy erre kialakított információs ponton.


Időpont: 2017. november 29. (szerda) 09:00-13:45
Helyszín: Győr, GYMS KIK Nemzetközi Kereskedelmi Központ (9021 Győr, Szent István u. 10/A.)
Tervezett program:
09:00 – 10:00 Regisztráció
10:00 – 10:40 E-közmű a gyakorlatban Előadás az e-közmű rendszer működésének jogszabályi és technikai hátteréről, az eddigi tapasztalatokról, problémákról és azok megoldásáról Előadó: Gyertyánági András (e-közmű projektvezető)
10:40 – 11:30 E-közmű online rendszerbemutató Az e-közmű rendszer funkcióinak bemutatása élő példákon keresztül (közműnyilatkozat kérelem és tervezéstámogatás kérelem benyújtása) Előadó: Gyertyánági András (e-közmű projektvezető)
11:30 – 12:15 Szendvicsebéd
12:15 – 13:45 A felmerülő kérdések megválaszolása és a válaszok megvitatása A Lechner Tudásközpont munkatársai az előadások alatt felmerülő és a résztvevők által felírt kérdésekre válaszolnak, továbbá lehetőség nyílik a még felmerült pontosító kérdések feltételére is. Akik a kérdésekre válaszolnak: Gyertyánági András (e-közmű projektvezető) és Szekeres Orsolya (térinformatikai szakértő)

 

Jelentkezés

info@vasimmk.hu e-mail címen, az alábbi adatok megküldésével

Név    Szervezet    Beosztás    E-mail    Telefonszám