Éves taggyűlés

2024 május 24.

A Vas Vármegyei Mérnöki Kamara elnöksége május 14-én tartotta éves taggyűlését a Martineum Felnőttképző Akadémia nagytermében.

Napirend előtt Nádor István elnök köszöntötte a megjelenteket, majd kijelölték a levezető elnököt, a jegyzőkönyvvezetőt és a  jegyzőkönyv-hitelesítőket. A résztvevők a határozatképesség megállapítása után elfogadták a napirendi pontokat. Az elnök beszámolt a 2023-as évről, előterjesztette a 2024-es munkatervet, majd Tóthné Temesi Kinga alelnök az előző évi költségvetésről, egyszerűsített éves beszámolóról tájékoztatott, ismertette a 2024-es és 2025-ös évek költségvetését. Horváth Őri Györgyné, a Felügyelő Bizottság elnöke előadta a beszámolókkal és a tavalyi költségvetéssel kapcsolatos értékelését. Őt követte Somogyi Péter, az Etikai és Fegyelmi Bizottság elnöke, aki összegezte a 2023-as évet. 

Az éves taggyűlésen adja át a kamara elnöksége hagyományosan díjait. Az előző év teljesítménye alapján idén Ábrahám Ferenc Bodányi Ödön Díj, Benczik Zoltán, Radvánszky Kázmér, Székely Edgár Kiemelkedő Mérnöki Munkáért Emlékplakett Varga-Tarr Veronika Vas Vármegye Fiatal Mérnöke Elismerő Oklevet vettek át. 

 Ezúton is gratulálunk a kitüntetetteknek! 

Kapcsolódó galéria