Magyar Mérnöki Kamara tájékoztatója a koronavírus-járvánnyal összefüggésben hozott intézkedésekről

2020 március 14.

Magyar Mérnöki Kamara tájékoztatója a koronavírus-járvánnyal összefüggésben hozott intézkedésekről

 

Ha Ön

  • a közelmúltban olyan országban járt, ahol új koronavírus-járvány zajlik,
  • vagy kapcsolata volt valakivel, aki az érintett területről érkezett,
  • vagy esetleg a betegség tüneteit észleli magán,

 

kérjük, hogy a kamarai továbbképzéseken, vizsgákon, vagy más rendezvényeken a többi résztvevő egészségének megőrzése érdekében NE VEGYEN RÉSZT.

 

A rendkívüli helyzetre tekintettel a fenti rendezvények már esetlegesen kifizetett részvételi díjait visszautaljuk Önnek, vagy amennyiben lehetséges beszámíthatja más, későbbi alkalom részvételi díjába is.

 

Amennyiben Önnek a képzésre vagy vizsgára a szakmagyakorlási jogosultságához kapcsolódó közeli határidő miatt lenne szüksége, és a fentiek miatt a képzési- vagy vizsgakötelezettségét nem tudja teljesíteni, úgy az Ön számára a határidőt a területi kamara titkára szankció nélkül meghosszabbítja. Az Ennek a részleteiről kérjük, minden esetben a területi kamarájának a titkáránál érdeklődjön.

 

A fentieken túl arra kérünk minden kamarai tagot és mérnök kollégát, hogy a kialakult járványügyi helyzetre tekintettel a kamarai ügyintézése során részesítse előnyben a telefonos vagy elektronikus ügyintézési lehetőségeket.

 

Valamennyi kamarai tag, továbbá mind az országos kamara, mind a területi kamarák munkatársai nevében köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

 

 

 

Tájékoztató oldal a koronavírusról:

https://koronavirus.gov.hu/

 

Információs vonalak:

06 80 277 455

06 80 277 456