Villanykút már Kőszegen is

2016 augusztus 22.

Az elektromos autók közlekedését hivatott támogatni egy innovatív új műszaki megoldás, az eTank - hangzott el a szombathelyi mérnökök fejlesztésének második példányát bemutató sajtótájékoztatón, Kőszegen.

Nagypál Tibor, Hajdu Adrián, és Porpáczy István, az eTank Hungary Kft. tulajdonosai amellett, hogy elméletben vázolták a fejlesztés szükségességét, a gyakorlatban is bemutatták a töltés hogyanját.   
Az országos hálózat részeként regionálisan arra törekszünk, hogy 40-50 km-es hatótávolságon belül biztosítsunk töltési lehetőséget az elektromos autók számára, és ezen a távon belül gondolkodunk folyamatosan és keresünk partnereket, így találkoztak az elképzelések és az igények itt. Kőszegen is. Ezt egy újabb állomásmak tekintjük ésbízunk az eTank sikeres elterjedésében - fogalmaztákmeg a fejlesztők, akik az eszköz használatáról, a fizetős rendszerről, az előzetes regisztrációról, a teljes körű, intelligens kiszolgálásról, a fejlesztés informatikai hátteréről, a webes programozásról, a töltések folyamatos nyomon követéséről, a mobil alkalmazásról és a hálózati üzemeltetésről is szót ejtettek.

Bővebben az alábbi linken olvashat:

http://www.frisss.hu/hirek/villanykut-mar-koszegen-is-

Forrás: Frisss.hu